top of page
Om os bg_edited.png

OM OS

Historien bag Complet Leasing A/S

Complet Leasing A/S er stiftet tilbage i 2013 og vores primære mission er, at sprede budskabet om, at det ikke behøver, at være urimeligt dyrt, at kører rundt i hverken almindelige, eksklusive eller bæredygtige biler på gennemsigtige og realistiske aftaler.

Stærkt kapital grundlag

Vi har et stærkt kapitalgrundlag som aktieselskab og kører leasing på ”egne bøger” med en større bank i ryggen. Vi er registreret under hvidvaskloven hos Finanstilsynet, samt registreret importør og afgiftsberegner hos SKAT. Samtidigt er vi et fuldt revideret selskab med løbende kontroller. Det betyder for dig, at du er sikret bedst muligt, når du indgår en kontrakt med os.

Vi kan tilbyde billige priser

Vi har billige priser fordi vi har valgt, at prioritere vores kunder. Det betyder at vi har skåret ned på alle unødvendige omkostninger, vi har derfor ikke et offentligt tilgængeligt showroom med et stort varelager (prøvekørsler kan dog stadig arrangeres!), store kontorer eller andre unødvendigheder, som du som kunde normalt vil betale for. På trods af det, kan vi tilbyde de bedste vilkår på markedet og en rådgivning der ikke lader noget tilbage at ønske. 

Vores mærkesag - Bæredygtighed!

Foruden at opleve en service der ikke lader noget tilbage at ønske, er vores mærkesag, at fremme bæredygtigheden i den danske vognpark. Vi tror på, at fremtiden er grønne biler i form af hybrid-,el- og brint biler og tilbyder derfor særdeles gunstige vilkår på disse. Kontakt os for at høre nærmere. 

Hos COMPLET LEASING A/S sikrer vi kort sagt, at du som kunde kan fokusere 100% på at nyde din bil – vi tager os af alt det der ligger bagved.

LAD OS SKAFFE DIN DRØMMEBIL!
UDFYLD FORMULAREN MED ØNSKER TIL DIN DRØMMEBIL OG VI KONTAKER DIG HURTIGST MULIGT 

Mail afsendt. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt

bottom of page